De praktijk

Over AH Fysio Sneek
Mijn naam is Amarins Herrema en in 2012 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Nadat ik werkzaam ben geweest bij o.a. het Sint Antonius Ziekenhuis in Sneek en het revalidatiecentrum in Beetsterzwaag kreeg ik de mogelijkheid om in mijn eigen woonplaats Sneek te gaan werken voor een kleinschalige fysiotherapiepraktijk. Met veel plezier werk ik nu als zelfstandig fysiotherapeut voor mijn eigen bedrijf AH Fysio Sneek.

Over mij
Samen met mijn man en twee kinderen wonen wij in de wijk de Zwette in Sneek. Ik vind het heerlijk om te wandelen, te zwemmen, tuinieren en ben ook heel creatief met zowel haken als knutselen. Ook op interieurgebied wisselt er bij ons thuis nog wel eens het één en ander qua kleur en inrichting. Ik hou van veel groen in huis, maar ook zeker in de praktijk.

Hoe het begon 
AH Fysio Sneek zit sinds 1 januari 2020 gevestigd op de van Giffenstraat 6 te Sneek.
Onder velen is dit gebouw ook wel bekend als ‘het oude politiebureau van Sneek’. In dit verzamelpand bevinden zich allemaal gezondheid gerelateerde praktijken. Waaronder huisartsen, psychotherapeuten, verloskundigen en een diëtist.

Over de praktijk
AH Fysio Sneek is een kleinschalige eerstelijns praktijk voor fysiotherapie.
Binnen de praktijk zijn de meeste faciliteiten aanwezig voor de juiste behandeling.
Er is de mogelijkheid om specifiek kracht, mobiliteit of conditie te verbeteren onder begeleiding, doorgaans als aanvulling op de oefeningen die u thuis kan doen.

AH Fysio Sneek past zich aan, aan uw situatie. Ook bij u thuis kom ik als fysiotherapeut langs, en zien de behandelingen er hetzelfde uit als in de praktijk. Ik kan oefenmateriaal ter beschikking stellen zodat u sneller kunt revalideren.

Manier van werken en specialisme
Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de klachten van mijn patiënten vind ik belangrijk in mijn vak. Iedere patiënt heeft een andere klacht en hulpvraag. Als bekend is waar uw klacht vandaan komt, kan er samen met u, naar de mogelijkheden en oplossingen worden gekeken en wordt een passend behandelplan gemaakt.

Als fysiotherapeut vind ik het erg belangrijk om je door te ontwikkelen en te specialiseren. Naast de zogenaamde Easy Taping Methode ben ik ook gecertificeerd in Fascia Integration Therapie.

Mocht u hier meer over willen weten kunt u hier kijken voor meer informatie. Uiteraard mag u mij ook altijd om informatie hier over vragen.

Ik sta graag voor u klaar als fysiotherapeut bij AH Fysio Sneek.

Amarins Herrema